2013. március 20., szerda

a felhők mögött süt a nap

Sokszor jár ez a fejemben. Főleg, mióta olyan borongós az időjárás errefelé. Úgy várom már a napsütést, a kabát nélküli időt. Olyan könnyen befolyásol engem az időjárás, hogy jajj. :P Nehéz jókedvűen ébredni, ha az ablakon kinézve az ember nem lát mást, csak zuhogó esőt. Szinte már bent fázom. :)
Mindezek ellenére jó itt nekünk Budapesten. Szeretünk itt élni a kis lakásunkban. Igaz, a suli és a munka miatt mostanában szinte csak este találkozunk, de azt az időt igyekszünk tartalmasan eltölteni. Milyen jó lesz majd, ha már sétálni is kimehetünk a szabadba. :)
Jöhetnek az újabb képek is...majd...ezek az ősszel készültek. Egy kis nosztalgia. Azon a napon voltunk 1 hónapos házasok. Azóta eltelt már egy kis idő...:)

Az elmúlt hétvégén Szegeden voltunk ifi konferencián. A "Kapcsolatok" volt a téma. Aktuális nagyon...
Egybekötöttük rokonlátogatással, remek vendéglátóink voltak. Innen is köszönet nekik mindenért :)
A napokban (is) az a stratégiám, hogy megpróbálom nem elengedni magam, nem panaszkodni a fáradtság miatt...nem is olyan könnyű. :) Helyette mondjuk inkább azon agyalok, hogyan tudnék Daninak valamivel örömet szerezni. Ez minden napra jó motiváció. :) Ma pl sikerült hamarabb hazajönnöm a suliból (ritka esetek egyike), és így elkészült az ebéd, mire ő hazaért. Jó volt látni, milyen jólesett neki. Az életünk apró örömei...ha nem lennének...
Jó tapasztalni, hogy Isten velünk van, bármilyen helyzetben is vagyunk. :)

1 megjegyzés:

Noryta írta...

Igen, nehéz túltenni magunkat a fáradtságon. Örülök, hogy volt erőd főzni a férjednek. Nekem este már nem nagyon van. De ha sikerül, akkor ő is nagyon hálás tud lenni érte. :)